EU Industry Days 2021

De pandemie zorgde zeker binnen industrie voor een uitdaging voor onze klanten. Grote evenementen werden nog steeds georganiseerd, waarbij wendbaarheid het sleutelwoord was. Want het kader voor "bijeenkomsten" moest voortdurend geherdefinieerd worden. EMG Belgium heeft de knowhow om deze phygital evenementen te organiseren, dankzij een uitgebreid netwerk, hoogtechnologische faciliteiten en studio's over het hele land.

Daarom waren we de perfecte partner om de EU Industry Days te cateren, die plaatsvonden in het Residence Palace in Brussel, waar we alle technische faciliteiten leverden.

Keynote sprekers, paneldiscussies, networking opportuniteiten, digitale tentoonstellingen en podcasts stonden op het programma. Er waren 5 regies nodig om 240 Zoom-calls in goede banen te leiden gedurende 4 dagen, gecoördineerd via 1 volledig Dante audionetwerk. Dat laat onze regisseurs toe om elke Zoom-sessie en spreker individueel aan te sturen.

Het vergde een eindeloze voorraad concentratie en netwerkkabels, maar we zijn trots op wat we hebben afgeleverd. We zijn klaar voor Events 2.0 van deze generatie!

Keep in touch!

Vul jouw informatie in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hier van toepassing.