Studio’s

In België beschikt EMG over 11 studio’s. Deze zijn zeer geschikt voor tv-producties en live tv-uitzendingen, maar ook voor (online) events, zoals bedrijfsfeesten, productpresentaties en workshops en fictie.

ScrollenNaar beneden
Studio's Studio's

Studio’s op maat

Als full service dienstverlener op het gebied van technische en creatieve ondersteuning voor televisie- en multimediale projecten, beschikt EMG over eigen studio’s. Die bevinden zich in Vilvoorde, Brussel en Leuven en variëren onder andere in grootte en aanwezige faciliteiten zoals studio apparatuur. Uiteraard beschikken alle studio’s over kleedkamers en ruimte om het publiek op te vangen.

De studio’s van EMG zijn zeer geschikt voor het maken van opnamen en/of live uitzendingen van televisieprogramma’s. Of het nu gaat om een talkshow of een spelprogramma, een sitcom, een drama- of een nieuwsprogramma, met of zonder publiek. En het mag voor zich spreken dat alle bijbehorende disciplines ook bij ons zijn in te huren, zoals grime, opnameleiding, licht, decor en catering.

<p><b>Studio 1</b></p>

Studio 1

Luchthavenlaan 22, Vilvoorde

Studio 1 is een studio met een uitstekende akoestiek, gelegen aan de Luchthavenlaan in Vilvoorde. De studio heeft een oppervlakte van 833 m² (707 m² binnen de cyclo) met ontvangstruimte, loges, productieruimtes en catering.

De studio kan gelinkt worden aan onze vaste regie of een OB-truck. Deze studio is via een decormagazijn verbonden met studio 2.

<p><b>Studio 2A</b></p>

Studio 2A

Luchthavenlaan 22, Vilvoorde

Studio 2 ligt zijdelings langs studio 1, aan de Luchthavenlaan in Vilvoorde.
Deze studio is 340m² groot met ontvangstruimte, loges, productieruimtes en catering.

De studio kan gelinkt worden aan onze vaste regie of een OB truck. De studio is via het decormagazijn verbonden met studio 1.

<p><b>Studio 2B</b></p>

Studio 2B

Luchthavenlaan 22, Vilvoorde

Studio 2B is 285m² en deelt de productiefaciliteiten met studio 2A.

<p><b>Studio 3 </b><strong>“Studio Enterprise” </strong></p>

Studio 3 “Studio Enterprise” 

Luchthavenlaan 22, Vilvoorde

Studio 3 bevindt zich net als Studio 1 en 2 aan de Luchthavenlaan in Vilvoorde. De studio heeft een oppervlakte van 145m² (117m² binnen de cyclo) en beschikt over een schminkruimte en een loge.

Deze studio beschikt over een grote greenkey van 100 m² . Hierdoor is deze studio geschikt voor corporate evenementen en augmented en virtuele productie. Het plafond is standaard uitgerust met trackers voor Augmented grafiek.

<p><b>Studio 5</b></p>

Studio 5

IPC, Schumanplein Brussel

Studio 5, heeft een grootte van 52m², is gelegen aan het Schumanplein in Brussel en is permanent voorzien van een nieuwsdesk en een blue/green key set.

Er is een loge en volledig uitgeruste keuken. De studio is 24/7 beschikbaar vooral voor nieuws gerelateerde uitzendingen. De vaste regie kan verbonden worden met de radiostudio’s, met de postproductiefaciliteiten of met de vergaderzalen in het Internationaal Pers Centrum. Internationale journalisten zijn hier vaste gebruiker.

<p><b>Studio 6</b></p>

Studio 6

Luchthavenlaan 31, Vilvoorde

Studio 6 is een studio van 582m² (415m² binnen de cyclo) met foyer, loges, schminkruimtes, voldoende productielokalen en publieksbar. Studio 6 bevindt zich naast Studio 7 op de Luchthavenlaan in Vilvoorde.

<p><b>Studio 7</b></p>

Studio 7

Luchthavenlaan 31, Vilvoorde

Studio 7 is een studio van 1399m² (1107m² binnen de cyclo), met foyer, loges, schminkruimtes, voldoende productielokalen en een grote publieksbar. Deze studio ligt vlak naast studio 6, gescheiden door een grote decorhall, op de Luchthavenlaan in Vilvoorde.

<p><b>Studio 8 </b></p>

Studio 8

Luchthavenlaan 31, Vilvoorde

Studio 8 ligt naast studio 6