Studio’s

In België beschikt EMG over 11 studio’s. Deze zijn zeer geschikt voor tv-producties en live tv-uitzendingen, maar ook voor (online) events, zoals bedrijfsfeesten, productpresentaties en workshops en fictie.

ScrollenNaar beneden
Studio's Studio's

Studio’s op maat

Als full service dienstverlener op het gebied van technische en creatieve ondersteuning voor televisie- en multimediale projecten, beschikt EMG over eigen studio’s. Die bevinden zich in Vilvoorde, Brussel en Leuven en variëren onder andere in grootte en aanwezige faciliteiten zoals studio apparatuur. Uiteraard beschikken alle studio’s over kleedkamers en ruimte om het publiek op te vangen.

De studio’s van EMG zijn zeer geschikt voor het maken van opnamen en/of live uitzendingen van televisieprogramma’s. Of het nu gaat om een talkshow of een spelprogramma, een sitcom, een drama- of een nieuwsprogramma, met of zonder publiek. En het mag voor zich spreken dat alle bijbehorende disciplines ook bij ons zijn in te huren, zoals grime, opnameleiding, licht, decor en catering.

<p><b>Studio 1</b></p>

Studio 1

Luchthavenlaan 22, Vilvoorde

Studio 1 is een studio met een uitstekende akoestiek, gelegen aan de Luchthavenlaan in Vilvoorde. De studio heeft een oppervlakte van 833 m² (707 m² binnen de cyclo) met ontvangstruimte,